Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

RENOVACIONS, REFORMES I NOUS PROJECTES

Sabieu que la nostra escola té molta història?
Té 178 anys, va ser fundada per Santa Joaquima de Vedruna el 1845, inicialment l’edifici va tenir la funció d’escola de nenes i d’hospital fins al 1939 que va passar a ser només escola.

Tenim la sort d’estar dins un edifici històric, amb molt d’encant i que adapta la seva estructura a les necessitats del moment. És per això que vetllem i cuidem els espais perquè siguin potenciadors d’aprenentatge.

Per exemple, aquest estiu hi ha hagut moviment d’obres i reformes: hem pintat les aules amb colors neutres i acollidors pel dia dia dels infants, hem posat parquet al gimnàs i renovat el material d’educació física. També s’ha reformat el menjador i canviat el seu mobiliari per tal que l’espai migdia sigui un lloc agradable per aquells nens i nenes que es queden a dinar.

D’altra banda, també estem molt contents de poder anunciar l’obertura del nostre centre de suport familiar “Petit Vedruna” un servei que acull nens i nenes a partir d’1 any. És per això que hem adaptat dues aules i, en una d’elles, hi hem realitzat un canviador adaptat a les edats que acollirem.

Si no heu vingut mai a l’escola i no us ho imagineu, us hi convidem! Només cal que ens truqueu (972 860 936) o ens envieu un correu electrònic (vedrunaarbucies@vedruna.cat).

Deixeu-vos sorprendre per l’educació del s.XXI, les portes són obertes tot l’any!

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website