Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar

Oferim servei de menjador amb l’empresa de 7itria, una empresa externa que garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adaptats a les edats dels nostres alumnes. Aquesta empresa garanteix que aquest és un espai tranquil i d’aprenentatge, fomentant l’adquisició d’hàbits i valors, el creixement personal i el desenvolupament d’actituds responsables.

Servei d’acollida “Bon dia”

Per ajudar a conciliar l’horari laboral i l’escolar, oferim un acolliment als infants d’Infantil i Primària des de les 8:25h fins a les 9:00h.

Plataforma Clickedu

Aquesta plataforma escolar afavoreix la gestió acadèmica, administrativa i econòmica en un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies, l’alumnat, el professorat i l’equip directiu.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Serveis del món digital

Accés a aules virtuals i accés a Google Apps per a educació. Totes les aules de l’escola disposen d’ordinador, projectors i pissarres digitals. L’alumnat treballa amb chromebooks i tauletes.

Escola multilingüe

Espais d’aprenentatge, rutines i matèries en anglès al tots els nivells (petits, mitjans i grans) i francès a partir de 4t de primària.

Secretaria i administració

Podeu contactar amb consergeria de dilluns a divendres matins de 08:30h a 13:00h i tardes de 15:00h a 17:30h. Trucant al telèfon 972860051

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Let's speak English!

Conversa en anglès amb persona nadiua. Cursos: P3 a 6è

Anglès acadèmic

Treball de lectura i escriptura en anglès, desenvolupament de la gramàtica bàsica i fluïdesa oral i vocabulari. Preparació exàmens oficials de Cambridge: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers de 3r a 6è.

Robòtica educativa

Els petits treballaran amb la Beebot, la realitat augmentada, programació amb Scratch junior i creació de contes digitals amb tauletes.
Els més grans treballaran de forma creativa i cooperativa amb les tradicionals peces de Lego® i Lego® Mindstorm EV3 on hi poden afegir sensors i motors, per convertir les seves creacions en petits robots de Wedo 2.0 i s’inicien amb la programació de videojocs amb Scratch. De P3 a 6è

Ràdio Vedruna

Vols aprendre a parlar davant d’un micròfon? Tens ganes de passar una bona estona mentre coneixes els millors trucs per parlar a la ràdio?
A Ràdio Vedruna tenim el que busques! Prepararem un programa de ràdio al mes , amb entrevistes, seccions, tertúlies i moltes coses més! De 1r a 6è.

WC teatre

Si vols jugar, ballar, representar històries, crear personatges, convertir-te en allò que més t’agradi, perdre la vergonya i passar una estona divertida on puguis deixar volar la teva imaginació, no t’ho pensis més i apunta’t al curs de teatre a càrrec de WCTeatre. De 1r a 6è

Coral kids

T’agrada cantar? La veu és l’instrument musical que tots fem servir des que naixem. L’objectiu del Cant Coral és aprofitar instrument “natural” per a gaudir de fer música en grup. Aprendrem a fer un ús saludable de les cordes vocals a través de cançons, exercicis de respiració i relaxació, jocs amb moviment i oïda… De 1r a 6è

Reforç escolar

Necessites un cop de mà personalitzat? El reforç escolar és molt important per aquelles nenes i nens que els hi cal una ajuda extra en tots els àmbits de l’escola. T’ajudarem a estudiar, a fer els deures i a aprofundir i reforçar continguts de classe. De 1r a 6è.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.