Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

AMPA

AMPA

Què és l'AMPA?

És l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Vedruna Arbúcies, legalment constituïda i de la qual formen part la totalitat dels pares d’alumnes o tutors legals que ho desitgin.
L’AMPA està regida per una Junta Directiva que, de manera voluntària, efectua un conjunt de tasques necessàries per al funcionament de l’escola. Aquesta Junta és elegida i aprovada en Assemblea General.

Com funciona?

L’AMPA es reuneix, com a mínim, un cop a l’any mitjançant l’Assemblea General, que és convocada per la Presidenta de l’AMPA. En aquesta es prenen acords, s’avalua la gestió i es renoven els càrrecs de la Junta Directiva.
La Junta Directiva de l’AMPA es reuneix un cop al mes. La reunió té un ordre del dia, i treballa a partir de la feina preparada pels membres que la formen, les informacions del Consell Escolar i sobre qualsevol altre aspecte d’interès a l’escola.

Quines són les nostres finalitats?

  • Administrem i gestionem els recursos que aporten els associats.
  • Participem en la presa de decisions i en el govern de l’escola mitjançant un representant al Consell Escolar del Centre.
  • Facilitem el contacte i el diàleg entre les famílies del Centre.
  • Dotem a l’escola, en la mida del possible, dels mitjans necessaris per millorar la funció pedagògica.
  • Vetllem pel compliment dels drets i deures de les mares i pares pel que fa a l’educació dels seus fills.
  • Els components de la Junta representem al conjunt de mares i pares davant l’Administració, per prendre decisions o per lluitar per la millora de l’educació dels nostres fills.
  • Organitzem, participem i col·laborem en l’organització de les festes del Centre: Santa Joaquima, Sant Jordi, Nadal, festa final de curs…

CONTACTA AMB L'AMPA

Si vols rebre informació sobre l’activitat de l’AMPA, tens dubtes o vols col·laborar, envia un correu a ampaarbucies@vedrunaarbucies.org.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website