Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

null

Escola Verda

Escoles Verdes és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn de l’escola i dels seus alumnes i famílies.

null

Itinerari ODS

Aquest itinerari és la concreció d’una pauta de treball compartida que, partint de la Proposta Educativa Vedruna, una trajectòria col.lectiva de compromís social i la implicació de la nostra xarxa d’escoles, ens permetrà transitar cap a una manera de fer que garanteixi la consolidació en la creació d’hàbits de vida per a un món més just, més solidari, més sostenible.

null

Cangurs

És un projecte que permet acompanyar i crear vincle entre els infants d’educació infantil i d’educació primària i així, els més petitons tenen un referent més gran a dins de l’escola.

null

Padrins lectors

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza en parelles formades per alumnes de 6è i 1r de primària, el què implica un compromís per part del padrí en ajudar a aprendre a llegir al seu fillol i principalment encomanar-li el gust per la lectura engrescant-lo a llegir.

null

STEAM

El projecte fomenta la competència digital dels nostres alumnes per tal que que desenvolupin una actitud activa, crítica i reflexiva davant dels mitjans tecnològics. La tecnologia i la robòtica com a mitjans dels processos d’aprenentatge dels infants.

null

Plurilingüisme

El nostre projecte educatiu es basa en el plurilingüisme, ja que en el marc del Projecte lingüístic de l’escola, oferim elements formatius que permetin a l’alumnat de comprendre i expressar-se en el màxim de llengües possible: català, castellà, anglès i francès.

null

Pastoral

Educar la mirada, aquest és l’Objectiu Educatiu de les escoles Vedruna Catalunya pel trienni 21-24. Educar la mirada significa treballar una triple dimensió:

  • la mirada cap al propi interior,
  • la mirada cap als altres
  • la capacitat d’aprendre a mirar el nostre món.

Si aprenem a mirar-nos a nosaltres mateixos , aprenem a mirar l’altre/a i som capaços d’aprendre en un món global, haurem contribuït a tenir una mirada més tendra, empàtica i solidària.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website