Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

Jornada de medi ambient al Vedruna d’Arbúcies

El Col·legi Vedruna d’Arbúcies organitza una jornada de medi ambient per a tots els alumnes de 4t de primària de la província.

rn

Quasi tres-cents alumnes de cicle mitjà (4t) de primària de les escoles Vedruna de la província de Girona,van participar el divendres 4 de maig en una jornada de medi ambient organitzada pel col·legi Vedruna d’Arbúcies. És la quarta edició, cada any es celebra en una escola diferent de les Vedruna repartides per la província de Girona; i enguany li ha tocat a Arbúcies.

rn

Hi van participar alumnes d’Arbúcies, Girona, Palamós, Palafrugell, Malgrat de Mar, Ripoll i Tordera. Es van concentrar tots els alumnes participants al Prat Rodó, al paratge de la Riera d’Arbúcies, però després, repartits en grups d’entre 25 i 30 alumnes, van anar realitzant diferents activitats dirigides pels mestres acompanyants i per col·laboradors especialistes del poble. Totes les activitats i tallers que es va realitzar feien referència a l’estudi natural i històric de la vila d’Arbúcies.

rn

Després dels tallers, en arribar novament al Prat Rodó, el cos d’agents forestals de la Generalitat de Catalunya va alliberar, prèvia explicació, dos rapinyaires procedents del Centre de Recuperació de Torreferrussa (un Astor de mides considerables i un Xuriguer).

rn

Després de dinar, l’alcalde i els regidors de Cultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Arbúcies van lliurar un record obsequi a cada alumne participant i un lot de llibres de temàtica local i un foto muntatge de les Enramades per cadascuna de les vuit escoles de la província. La jornada va finalitzar amb una plantada d’arbres (quatre pomeres i quatre cirerers) a la mateixa zona del Prat Rodó, un per cada escola participant.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website