Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:30h.

Magnes, 6

17401 Arbúcies

972 86 00 51

vedrunaarbucies@vedruna.cat

Auxiliars de conversa en llengua anglesa

MÉS AUXILIARS DE CONVERSA A LES COMARQUES GIRONINES

rn

Ahir diumenge 29 de setembre una nova onada d´auxiliars de conversa procedents de països de parla anglesa varen arribar a l´aeroport de Girona per donar a suport al projecte Multilingüe de les Escoles Vedruna de la nostra zona geogràfica ( Arbúcies, Girona, Malgrat de Mar,Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll i Tordera).

rn

Els nois i noies, d´entre 19 i 27 anys s´incorporaran a partir d´avui a les aules d´E. Infantil, E. Primària i E.Secundària per donar suport a les tasques d´aprenentatge de la llengua estrangera. S´allotjaran en famílies de les respectives escoles i aprofitaran la seva estada aquí per també conèixer millor l´entorn i cultura catalana.

rn

El Programa d´Auxiliars de Conversa a les aules és una iniciativa més  en el marc del projecte de millora de l´aprenentatge de la llengua anglesa.

rn

Un programa d´acord també amb el pla de plurilingüisme del Departament d´Ensenyament que té l´objectiu d´impulsar una millora en l´adquisició i domini de les competències dels alumnes d´avui en llengua estrangera.

rn

En el cas de les Escoles Vedruna coincideix també amb un ambiciós programa de formació del professorat dels diferents centres en metodologia AICLE .Un curs dissenyat i impartit per la UVic.

rn

Tot plegat, un pas més per obrir nous horitzons als nois i noies que cada any es graduen als nostres centres.

rn

 

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website