Notícies

Jornada de portes obertes 27 de febrer

PROJECTES PEDAGÒGICS

ESCOLA MULTILINGÜE

Aula-taller d'idiomes, oferta de colònies en anglès, sciencie (metodologies CLIC o AICLE) a cicle mitjà i superior. Anglès a partir de P3 i let's find out (mates en anglès) a cicle inicial i Francès a cicle mitjà i superior.

EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL

Fomentem el consum sostenible i el reciclatge. Participació en el projecte de recollida d'oli de cuina. Participació en les trobades mediambientals de la xarxa d'escoles Vedruna.

NOVES TECNOLOGIES

Digitalització a primària. Wifi a tot el centre. Plataforma educativa clickedu. Pissarres i canons digitals a les aules. Google apps for Education. Programa mecanogràfic a cicle superior.

TUTORIA

Tracte familiar i diari a través de l'acompanyament de l'alumne, que esdevé el primer protagonista del seu creixement.

EDUCACIÓ EN VALORS

Eduquem en valors a partir d'un ideari cristià que és l'arrel de la nostra Proposta Educativa, en el marc d'una escola arrelada al país que treballa en xarxa amb la resta de centres del territori.

COMPLEMENTÀRIES (dins de l'horari escolar)

Educació infantil: Natació, Em moc, Taller d'art, Experimenta amb les mates, English corner, Consciència fonológica, Sent, Projecte Duna (educació en valors).

Primària: Natació, Teatre, Taller d'art, Taller de música, Em moc, Cuina, Fem de científics, English corner, Supera't, Francès (una part d'aquestes complementàries les escull la pròpia familia).

Preu complementàries: 82'5€/mes.

PROJECTE ESTALVI

Socialització de llibres. Compra conjunta de material, excursions 'low cost', atents a les necessitats solidàries de l'entorn proper.

PROJECTE ALTES CAPACITATS

Utilització de procediments i estratègies per detectar alumnes amb altes capacitats i atendre les seves necessitats.

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

Horari: de 9 a 1h i de 3 a 5h. Servei matinal 'bon dia', de 8:25 a 9h.

Aules digitalitzades

Biblioteca escolar

Aula taller

Aula polivalent

Sala d'actes

Menjador

Claustre estable de mestres.

Seguiment personalitzat dels resultats acadèmics

Activitats extraescolars a partir de les 5h: robótica, anglès, cant coral, multiesports, permanències...

Atenció a la diversitat (reforç escolar).

Equip psicopedagògic/logopeda

Teatre (català, anglès)

Colònies a p-5 i al final de cada cicle de primària.

Xerrades per pares

Veniu a veure, sense compromís, què fem i què oferim.

JORNADA DE PORTES OBERTES

DIVENDRES 27 FEBRER 2015.

De 3 a 7h de la tarda: Visites guiades per l'escola (per a les famílies dels nostres alumnes i per a les noves que volgueu conèixer la nostra escola).

També hi haurà de 4h a 5h una masterclass de Zumba, en el pati de l´escola, a càrrec de l´instructor professional José Montaño.Obert a tothom.
A 1/4 de 6: els alumnes de 5è i 6è de la complementària de teatre, representaran a la sala polivalent, un espectacle de titelles.Tothom hi és convidat.

També es pot concertar visita demanant dia i hora al telèfon 972860051, per email a arbucies@vedruna.org o a través de la página web (pestanya CONTACTE).

www.siguesfeliç.cat