Notícies

Castanyada 2010

Us recordem que el dijous dia 21 d’octubre de 2010 els alumnes d’infantil i llar 2 aniran al Roquer a buscar fulles i treballar un paisatge de tardor. El dia 28 d’octubre a la tarda els alumnes de primària aniran a recollir castanyes al Sagrat Cor.

El divendres dia 29 farem la castanyada tots plegats, de p2 a 6è, a Sant Lluís a la tarda. Una comissió d’alumnes de 6è aniran passant durant aquesta setmana per recordar que vagin portant castanyes, llenya, tres peus, torradores i apuntar el nombre d’avis i/o pares que vulguin venir a torrar castanyes. Recordeu que cal fer les paperines per posar les castanyes i portar la paperera de curs per recollir la brossa. Les paperines d’infantil les faran els alumnes de cicle mitjà i superior. 

Els alumnes de 6è ajudaran a portar els nens de p3 per anar cap a Sant Lluís. Els alumnes de 5è ajudaran a portar els nens de p4; i alguns alumnes de 4t ajudaran a portar els nens de p2, i la resta ajudaran a p5. La sortida dels nens d’infantil es farà des de Sant Lluís, mentre que els nens de primària sortiran de l’escola.    

 

La direcció