Notícies

Projecte Educatiu

Escola inclusiva 

Acompanyem el creixement dels alumnes potenciant les seves possibilitats i fomentant les bases del seu desenvolupament personal gràcies a l'esperit crític, l'autonomia, la responsabilitat, el sentiment de pertinença al grup valorant el resultat i, sobretot, el procés. 

 

Escola amb valors

La persona: acompanyament tutorial on l'alumne és el protagonista en el seu progrés de tots els àmbits de la vida. A través d'un tracte familiar i proper, afavorim el desenvolupament individual com a membre d'una societat plural i respectuosa amb el medi ambient.

 

 

Escola propera

El nostre estil proper fomenta la relació entre escola i famílies. Eduquem en un clima escolar positiu i motivador per afavorir el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes, alhora que intentem transmetre els valors i bellesa del nostre municipi.
 
 
 

Escola oberta

Apostem per l'innovació , el plurilingüisme i les noves tecnologies introduint-les al dia a dia. El domini de les eines TIC és fonamental pel dia de demà. Tanmateix, com a Escola Verda, potenciem els valors de l'ecologia i la sostenibilitat vetllant pel coneixament dels ODS.
 
 
 
 

Escola compromesa

La nostra escola segueix la voluntat i la identitat pròpia de la xarxa d'escoles Vedruna, de forma totalment respectuaosa i oberta a conèixer i enriquir-se de les cultures que formen la societat. Realitzem activitats per afavorir el creixement personal per tal de formar persones amb capacitat de decisió i empatia. Gaudim participant de les tradicions catalanes així com del nostre municipi i del nostre entorn.
 
 
 
 

Escola competent

Seguim una metodologia viva, en moviment i activa. Cercant que els nostres alumnes evolucionin de forma competent per a afrontar els reptes que la vida ens planteja. Evolucionem amb la finalitat fixada que puguin esdevenir persones plurals, creatives i responsables del seu camí. Respectant el passat, el present i mirant un futur en què tindran molt a dir.