Qui som?

L'Escola Vedruna d'Arbúcies és un centre d'una sola línea integrat a la xarxa de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que ofereix el següents nivells:   

EDUCACIÓ INFANTIL (3 a 5 anys)

P-3
P-4 
P-5 

PRIMÀRIA (6 a 12 anys)

Cicle inicial
1r curs
2n curs

Cicle mitjà
1r curs
2n curs

Cicle superior
1r curs
2n curs
(centre adscrit a l'IES Montsoriu)

El centre, que està ubicat al carrer Magnes número 6, compta amb aules pròpies per a cada curs amb equipament digital i també disposa d'aula de música, english lab, sala polivalent, gimnàs, biblioteca, aula d'expressió artística, aula d'acollida i pati.

Som una escola propera, compromesa, amb valors, inclusiva i competent així com molt arrelada a l'entorn i fidel a la cultura i tradicions de Catalunya.

La nostra escola, a més, forma part de les 36 escoles de la xarxa Vedruna Catalunya, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un projecte educatiu compartits. Estem associats, també, a l'Escola Cristiana de Catalunya, que agrupa a més de quatre-centes escoles concertades del país.

L'Escola Vedruna d'Arbúcies, amb un recorregut de 175 anys, és va adequant a les necessitats vigents i als canvis constants de la societat, tot oferint una metodologia didàctica de qualitat, oberta i constantment actualitzada. 
També et pot interessar...
Eixos vertebradors de l'Escola Vedruna de Catalunya

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE 36 ESCOLES D'ARREU DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT Vedruna Catalunya Som comunitats educador...

llegir més »