Qui som?

El col·legi Vedruna d'Arbúcies, fundat el 1845 per Joaquima de Vedruna, és un centre d'una sola línea, concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que ofereix els següents nivells:


PARVULARI (3 a 5 anys - concertat-)

P-3 La classe dels lleons
P-4 La classe dels dofins
P-5 La classe dels cavallets de mar

 

PRIMÀRIA (6 a 12 anys - concertat-)


1r cicle inicial
2n cicle inicial
1r cicle mitjà
2n cicle mitjà
1r cicle superior
2n cicle superior
(adscrits a l’IES Montsoriu)

 

Ubicat al carrer Magnes número 6, en ple centre de la vila, ocupa l’edifici d’un antic hospital del S XVIII. Ampliat i reformat al llarg dels anys, actualment compta amb modernes instal·lacions, adaptades a la normativa vigent d’un centre escolar d’aquestes característiques. A més de les aules pròpies per a cada curs (amb equipament informàtic), l’escola disposa de laboratori d’anglès, aula de música, sala polivalent, pati amb pista de básquet, gimnàs, biblioteca, aula d’informàtica, gimnàs, biblioteca, aula interactiva, aula d’acollida-suport, menjador, cuina i església. La Llar d’Infants disposa d’un pati amb sorral amb equipaments propis per als infants d’aquesta edat.


La titularitat del centre recau en la Fundació privada educativa Vedruna Girona, que engloba 7 escoles més.

El Departament de Pastoral, conjuntament amb l’equip directiu, promou la formació integral dels alumnes, educant-los en la consciència dels valors humans i cristians. Es fomenta un entorn familiar i proper per tal d’estimular i potenciar el desenvolupament personal, social i acadèmic. És, també, una escola arrelada a l’entorn i fidel a la cultura, costums i tradicions de Catalunya.


La nostra escola, a més, forma part de les 35 escoles Vedruna de Catalunya, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un projecte educatiu compartits. Estem associats, també, a l’Escola Cristiana de Catalunya, que agrupa a més de quatre-centes escoles concertades de Catalunya.


L'Escola Vedruna d’Arbúcies, amb 170 anys d’història, és va adequant a les necessitats vigents i als canvis constants de la societat, tot oferint una metodologia didàctica de qualitat, oberta i constantment actualitzada.
També et pot interessar...
Menjador gestionat pel Consell Comarcal

Menú escolar

Podeu consultar el menú escolar prement aquí.

llegir més »

Eixos vertebradors de l'Escola Vedruna de Catalunya

El nostre estil educatiu

VEDRUNA és un espai formatiu al servei de l’educació cristiana.La intuició pedagògica de Joaquima de Vedruna, enriquida al llarg del temps per l’ex...

llegir més »

Llibret de funcionament del centre curs 2019-2020

Benvolgudes famílies,  fent clic a sota on diu: Arxius d'interès, s'us obrirà el PDF del llibret de funcionament del centre del curs 2019-2020. ...

llegir més »